sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primarul Dorin Nistor vrea să construiască un bloc de locuințe, pentru cadrele medicale din Sebeș

Primarul Dorin Nistor vrea să construiască un bloc de locuințe, pentru cadrele medicale din Sebeș

Publicat în 20.12.2018 la ora 15:01

Primarul Dorin Nistor vrea să construiască, în cartierul Mircea cel Mare, din Sebeș, un bloc de locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, personalului din învățământ și administrație. Blocul este structurat pe trei etaje plus mansardă și va avea 22 de apartamente, 12 cu două camere și 10 cu o cameră. 

”Ieri am susținut în fața Comisiei Tehnice din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție “Locuințe de serviciu – județul Alba, municipiul Sebeș, cartier Mircea cel Mare”.

Comisia Tehnică a aprobat în unanimitate indicatorii tehnici rezultați în urma Studiului de fezabilitate astfel încât sunt create condițiile pentru continuarea eforturilor pentru construirea blocului de locuințe cu 22 de apartamente – proiectare și execuția lucrărilor.Blocul este destinat specialiștilor care își desfășoară activitatea în municipiul Sebeș (medici și cadre medicale medii, personal din învătământ și administrație) și care nu dețin o locuință.

„Clădirea este structurată pe parter, 3 etaje și mansardă, este prevăzută cu lift și va avea în componență 12 apartamente cu 2 camere și 10 apartamente cu o cameră. Astfel va fi construit un imobil care va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerior specialiști și care va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare”, a scris Dorin Nistor pe o rețea de socializare.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.