sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primarul Dorin Nistor declară război celor care provoacă incendii în zonele periferice ale Sebeșului

Primarul Dorin Nistor declară război celor care provoacă incendii în zonele periferice ale Sebeșului

Publicat în 05.07.2019 la ora 15:02

Nu de puține ori, administrația publică din Sebeș a intervenit în zonele periferice ale municipiului prin acțiuni ample de ecologizare sprijinite de companiile locale, dar și pentru stingerea incendiilor din aceste zone.

SVSU Sebeș a fost nevoită să intervină în cursul dimineții, pe strada Luncii, pentru stingerea unui incendiu provocat de persoane necunoscute, care au dat foc gunoaielor din zonă, iar un fum negru și înecăcios s-a degajat și a ajuns până aproape de centrul municipiului.

Primarul municipiului Sebeș a anunțat, pe o rețea de socializare, că vor fi luate măsuri drastice împotriva celor care vor mai depozita gunoaie în zonă și că va cere polițiștilor locali să identifice persoanele responsabile de producerea incendiului de astăzi: „Cu foarte puțin timp în urmă, alături de SVSU și Poliția Locală, ne-am deplasat pe strada Luncii, acolo de unde se ridica un fum negru peste oraș.  Anunțăm, pe această cale, sancțiuni drastice pe linie de mediu. De asemenea, toți agenții economici care desfășoară activități în această zonă, toți proprietarii terenurilor vor fi verificați. 

Am efectuat acțiuni periodice de curățare a zonei, în speranța menținerii unei situații de normalitate, însă, din păcate, aceste eforturi nu sunt respectate de cei certați cu legea. Acțiunile de verificare și identificare a celor care desfășoare activități neautorizate vor continua”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.