sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Primarul Dorin Nistor a dăruit sute de mărţişoare, însoţit de un grup de elevi de la şcolile sebeşene

Primarul Dorin Nistor a dăruit sute de mărţişoare, însoţit de un grup de elevi de la şcolile sebeşene

Publicat în 01.03.2017 la ora 17:30

Pentru a marca sosirea primăverii, conform tradiţiei româneşti, primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, a dăruit astăzi sute de mărţişoare, însoţit de elevii şcolilor sebeşene, în cadrul unui eveniment găzduit de Parcul Primăriei din Sebeş.

Primăria Municipiului Sebeş, în parteneriat cu Asociaţia GISAS Sebeş, au propus instituţiilor de învăţământ din oraş realizarea unui proiect care să contribuie la conservarea şi promovarea valorilor şi tradiţiilor româneşti autentice, dedicate Mărţişorului. Au participat: Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş, Liceul Tehnologic Sebeş, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Sebeş, Şcoala Gimnazială Petreşti, Şcoala Gimnazială M. Kogălniceanu. Elevii au lucrat în ateliere de creaţie, sub îndrumarea dascălilor, realizând mărţişoarele care au fost expuse şi oferite în cadrul evenimentului public.

Tot astăzi, primarul Dorin Nistor, alături de copiii care beneficiază de serviciile Centrului de Zi de la Petreşti, au adus bucuria primăverii seniorilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sebeş.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,
Nadia Mitrea

Facebook 

Primarul Dorin Nistor a dăruit sute de mărţişoare, însoţit de un grup de elevi de la şcolile sebeşene
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.