sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Primarul din Vințu de Jos reținut de procurori pentru abuz în serviciu

Primarul din Vințu de Jos reținut de procurori pentru abuz în serviciu

Publicat în 20.02.2015 la ora 15:37
   

primar-vintu-de-josPrimarul comunei Vintu de Jos, Gheorghe Vlad a fost reținut pentru 24 de ore astazi, 20 februarie 2015, de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Alba. Acesta a fost audiat timp de mai multe ore cu privire la suspiciunea comiterii unor infractiuni de abuz în serviciu.

Una dintre acuzațiile ce i se aduc lui Gheorghe Vlad se refera la faptul ca ar fi folosit combustibil cumparat din fondurile primariei pentru masina sa personală.
Urmează ca mâne diminneața, procurorii sa îl prezinte pe Gheorghe Vlad instanței de judecată cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile

Reamintim că în luna septembrie 2014 la sediul Primariei Vințu de Jos procurorii au efectuat descinderii și au fost ridicate mai multe documente.
La scurt timp de la momentul descinderilor, profitând de „oƒrdonanața traseiștilor”, Gheorghe Vlad a migrat de la PNL, partidul în care era înscris când a câștigat primaria, la PSD.

Gheorghe Vlad se afla la primul mandat de primar al comunei Vintu de Jos, însa lucreaza în aceasta institutie din anul 1994, unde a fost casier si inspector la taxe si impozite.

Comuna Vintu de Jos este printre cele mai mari din Alba, având 4.800 de locuitori.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.