sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Primarul comunei Şpring acuză Consiliul Judeţean Alba de alocarea inechitabilă a banilor!

Primarul comunei Şpring acuză Consiliul Judeţean Alba de alocarea inechitabilă a banilor!

Publicat în 05.03.2016 la ora 11:00

primar springÎn urmă cu câteva zile, primarul comunei Şpring, Daniel Rusu, şi-a arătat nemulţumirea vis-a-vis de faptul că nu are bani în bugetul unităţii administrativ-teritoriale pentru plata angajaţilor instituţiei pe care o conduce, în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie ale acestui an, cât şi pentru a aloca şcolilor şi bisericilor.

Acum revine cu o nouă luare de poziţie, mult mai tranşantă. Iată ce declară pe o reţea de socializare: “Dezamăgire totală! Oameni în care crezi, oameni lângă care crezi că vei reuşi să îţi duci la îndeplinire visele şi speranţele te dezgustă şi te dezamăgesc din nou. După ce am rămas cu un buget groaznic de mic, care nu poate satisface nici măcar salariile angajaţilor şi ale dascălilor pe un an întreg, se pare că acelaşi C.J., care a alocat zeci de miliarde pentru un oraş doar pentru a susţine voleiul de acolo, a pus umărul pe lângă S.C. DPL SA pentru a nu mai plăti în întregime nici măcar contractul de deszăpezire semnat în acest an. Nesimţirea a atins apogeul la aceşti Dumnezei ai oamenilor, iar minciuna şi escrocheria au ajuns în grad de virtute la ei. Vă bateţi joc de cetăţenii simpli ai acestui judeţ, domnilor, şi jigniţi fiecare suflare care a crezut în voi. Sunteţi oameni fără Dumnezeu şi nu îmi e frică să v-o spun, oameni fără scrupule, politicieni de 2 bani. Veţi continua să promiteţi şi să vindeţi iluzii şi în acest an, iar, dacă cineva are «tupeul să vorbească», aveţi voi grijă să îl reduceţi la tăcere. Ruşine mare, domnilor de la conducerea C.J., scuzele voastre nu mai impresionează pe nimeni! Sunt mulţi care gândesc ca mine, deşi se tem să v-o spună. Aşa să vă ajute Dumnezeu!”.
Fără a comenta în niciun fel afirmaţiile de mai sus, rămâne de văzut în ce măsură edilul Şpringului va avea câştig de cauză în demersul de a-şi acoperi “găurile” din buget, spre a-şi duce mai departe planurile administrative.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.