sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Primarul ALDE din Șpring „se simte înfuriat” după ce partidul a decis ieșirea de la guvernare: „Functionarii din Primărie vor intra în grevă… la București!”

Primarul ALDE din Șpring „se simte înfuriat” după ce partidul a decis ieșirea de la guvernare: „Functionarii din Primărie vor intra în grevă… la București!”

Publicat în 09.09.2019 la ora 22:53

Daniel Rusu, primarul comunei Șpring, membru ALDE ALBA, într-o postare pe rețeaua de socializare facebook „se simte înfuriat” că partidul din care face parte a părăsit guvernarea. El îi acuză pe liderii de la București că nu s-au consultat cu membrii din teritoriu și blochează astfel proiectele comunităților locale:

”Criza din guvern și „incapatanarea” unor „colegi” din ALDE, blochează primăria Springși aduc comunitatea locală in pragul colapsului! Nu înteleg cu cine se consulta Tăriceanu, Vosganian sau Chițoiu cand decid să părăsească guvernarea și nici nu inteleg cât de mult le pasă de noi „prostii ăștia de jos”, care suferim de pe urma deciziilor lor hazardate.

Critica primarului, exprimată extrem de „plastic”: „iar ati dat o palmă la „c…t”, este îndreptată împotriva liderilor de la București pentru că din cauza lor „nu mai există o majoritate bugetară”:

„Pe scurt din cauza ALDE, în guvern nu mai exista o majoritate bugetară (promisă și f oarte necesară) care sa poată susține o rectificare atât de, necesară plății salariilor în primarii și în instituțiile de învațământ, pentru persoanele cu handicap și pentru susținerea cofinantarii proiectelor începute… deci dragi „colegi” de la București, iar ati dat o palmă la „c…t”. Iar boul din fruntea statului stă ca prostul, în loc să aprobe noii miniștrii pentru a debloca situația tensionată. Numai nebuni și tâmpiți… Rușine să vă fie! Sper ca totul să se rezolve cumva, că altfel, funcționarii din Primăria Șpring vor intra in grevă… la București! Cât de curând!”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.