sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” au bucuria de a vă invita la deschiderea „TÂRGULUI DE CRĂCIUN – 2019”

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” au bucuria de a vă invita la deschiderea „TÂRGULUI DE CRĂCIUN – 2019”

Publicat în 04.12.2019 la ora 9:29

Între 5 și 20 decembrie 2019, în Parcul Tineretului, vom da contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului.

Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

La întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului nu va lipsi nici Moș Crăciun, el își va face apariția în seara zilei de 20 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți.

Vă așteptăm cu drag, să dăruim împreună magia sărbătorilor de iarnă!

•••

Joi, 5 decembrie 2019

Parcul Tineretului

Ora 18.00

Deschiderea Târgului de Crăciun

Patinoarul artificial de 400 mp cu acces gratuit, căsuțele cu dulciuri, animatorii îmbrăcați în personaje de poveste sunt doar câteva din atracțiile Târgului de Crăciun de la Sebeș, care își așteaptă vizitatorii.

CONCERT BiBi

Momente artistice cu Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

Vă așteptăm, cu #DragdeSebeș!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.