sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primăria Sebeș reamintește cetățenilor ca este interzisă incendierea oricăror materiale care produc noxe sau care să polueze aerul din municipiu

Primăria Sebeș reamintește cetățenilor ca este interzisă incendierea oricăror materiale care produc noxe sau care să polueze aerul din municipiu

Publicat în 28.02.2020 la ora 18:26
   

Primăria Municipiului Sebeș reamintește tuturor cetățenilor că este interzisă topirea metalelor/nemetalelor, arderea izolaţiilor cablurilor electrice, anvelopelor, maselor plastice şi a oricăror materiale rezultate din dezmembrări auto, precum şi a deşeurilor/resturilor menajere şi vegetale, poluarea aerului cu orice tip de noxe.

Toate aceste aspecte sunt prevăzute de Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Sebeș nr. 67/2019, privind aprobarea Regulamentului pentru desfăşurarea activităţilor de curăţenie, întreţinere, păstrarea liniştii şi ordinii publice a Municipiului Sebeş.

Avertizăm că asemenea acțiuni vor fi monitorizate și sancționate de Poliția Locală a Municipiului Sebeș și de organele de protecție a mediului înconjurător.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne fiți alături în acțiunile de ecologizare pe care le vom organiza în perioada care va urma.

PRIMARUL MUNICIPIULUI SEBEȘ,
DORIN NISTOR

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.