sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primăria municipiului Sebeş s-a dotat cu cea mai modernă autospecială pentru stingerea incendiilor

Primăria municipiului Sebeş s-a dotat cu cea mai modernă autospecială pentru stingerea incendiilor

Publicat în 16.12.2015 la ora 10:30

autospecialaMunicipiul Sebeş a achiziţionat, pentru Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, cea mai modernă autospecială de stingere a incendiilor din ţară, cu o capacitate de 5.000 de litri de apă şi 500 de litri de spumă.

Potrivit primarului municipiului Sebeş, Alexandru Dăncilă, timp de 6 luni maşina a fost echipată de specialişti cu o tehnologie de ultimă generaţie, iar de-acum echipajul SVSU beneficiază de un utilaj modern, pe care l-ar dori orice administraţie locală din ţară. Autoutilitara, în valoare de 12 miliarde de lei vechi, a fost achiziţionată cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Sebeş şi este o premieră pentru România, aşa cum ne-au declarat Petru Vulcu, şeful SVSU Sebeş şi Ioan Dinu, şeful Compartimentului Prevenire, Îndrumare şi Control din cadrul SVSU Sebeş. Maşina de intervenţie rapidă are 6 locuri disponibile pentru deplasarea echipajului SVSU şi ia locul celei care a aparţinut, timp de 45 de ani, serviciului voluntar din Sebeş. Autospeciala a ajuns ieri la Sebeş, unde a fost recepţionată, iar specialiştii au instruit personalul SVSU. Rezervoarele maşinii au fost umplute cu apă de la hidrant şi din râu şi s-au făcut probe pentru a urmări funcţionarea pompei şi a tunului cu apă. Le dorim voluntarilor din cadrul SVSU Sebeş să se bucure de noua achiziţie şi… să fie nevoie să o utilizeze cât mai rar, în caz de incendii.

Primăria municipiului Sebeş s-a dotat cu cea mai modernă autospecială pentru stingerea incendiilor
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Un Comentariu la Primăria municipiului Sebeş s-a dotat cu cea mai modernă autospecială pentru stingerea incendiilor

  1. Marius Răspunde

    16.12.2015 la 21:58

    Nu mai tot vorbiti prostii!! Cea mai moderna din tara! Dinu a zis asta?!! Asa cred ei…ca habar nu au!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.