sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primăria Municipiului Sebeș achiziționează servicii private de protecție a spațiilor în care se lucrează cu valori

Primăria Municipiului Sebeș achiziționează servicii private de protecție a spațiilor în care se lucrează cu valori

Publicat în 25.07.2018 la ora 8:39

Primăria municipiului Sebeș achiziționează servicii private de protecție și pază pentru spațiile în care se lucrează cu valori și cu date cu caracter personal. Obiectivele la care sunt necesare asigurarea serviciilor de pază sunt Casieria (Direcția Venituri) și Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor din cadrul primăriei.

La rectificarea bugetară s-au alocat bani pentru aceste servicii de pază, urmând ca primăria să facă o licitație pentru a putea semna un contract cu o firmă privată. Aceasta va presta servicii care depășesc puterile poliției locale.

”Ținând cont de specificul activităților desfășurate la fiecare obiectiv în parte, scopul achiziționării acestor servicii este de a paza, protecția control acces și menținerea ordinii, liniștii în incinta acestor obiective, precum și siguranța personalului angajat”, se arată în raportul de necesitate.

De asemenea, pe lângă creșterea gradului de securitate a spațiilor unde se lucrează cu valori monetare și date cu caracter personal, se urmărește și ”identificarea rapidă a persoanelor și a infracțiunilor care se pot comite în și în afara programului de lucru”.

Serviciile vor fi asigurate pe o perioadă de șase luni, cu posibilitate de prelungire pentru încă patru luni, suma alocată fiind 3,750 de lei pe lună (fără TVA).

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.