sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Primăria Municipiului Sebeş a susţinut, cu un ecou pozitiv în întreaga comunitate locală, proiectul Ziua Naţională de Curăţenie – „Let`s Do It, Romania!”

Primăria Municipiului Sebeş a susţinut, cu un ecou pozitiv în întreaga comunitate locală, proiectul Ziua Naţională de Curăţenie – „Let`s Do It, Romania!”

Publicat în 24.09.2016 la ora 21:32

ziua-curateniei-sebes-sep-2016Am consemnat participarea a 155 de elevi de la şcolile din localitate, alături de 87 de voluntari adulţi. Au fost colectaţi circa 430 de saci cu deşeuri.

Misiunea proiectului de a mobiliza autorităţile, cetăţenii, societatea civilă, pentru acţiuni de ecologizare a arealelor naturale din preajma localităţilor precum şi din localităţi a fost bine primită la Sebeş.

 La ora 9.00, s-a dat stratul oficial al acţiunii, iar voluntarii au intervenit în zonele unde au fost identificate în prealabil deşeuri:

  • Petreşti: în colonie şi în zona izvoarelor (au participat elevi de la Şcoala Gimnazială Petreşti, alături de profesori);
  • Sebeș: cartierul Kogălniceanu, zona stadionului Pielarul (au intervenit voluntari de la Primăria Municipiului Sebeş);
  • Sebeș: cartierul Kogălniceanu, zona de parcuri, locuri de joacă, spaţii verzi (au fost prezenţi elevi de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu, însoţiţi de profesori);
  • Sebeș: Parcul Arini (au fost prezenţi elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Sebeş, alături de profesori);
  • Sebeș: Strada Alunului (au participat elevi de la Liceul cu Program Sportiv Sebeş, alături de profesori şi de comunitatea romă care locuieşte în această zonă şi care s-a implicat în mod activ).

Primăria Municipiului Sebeş a asigurat sacii de colectare a deşeurilor, echipamentele de protecţie şi cele de igienă.

Transportul a fost asigurat cu mijloacele de transport ale Primăriei Municipiului Sebeş, iar colectarea şi transportul deşeurilor rezultate au fost asigurate de S.P.A.P. Sebeş, în parteneriat cu operatorul de salubritate S.C. Green Days S.R.L., care are şi posibilitate de valorificare.

Mulţumim tuturor partenerilor care au contribuit astăzi la imaginea unui Sebeş mai curat, mai verde: Şcoala Gimnazială Petreşti, Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu, Şcoala Gimnazială Nr. 2, Liceul cu Program Sportiv, Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului, Serviciul Public de Asistenta Sociala, Politia Locala, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenta, Centrul Cultural Lucian Blaga, operatorul de salubritate SC Green Days Srl.

Primarul Municipiului Sebeş,
DORIN NISTOR

Primăria Municipiului Sebeş a susţinut, cu un ecou pozitiv în întreaga comunitate locală, proiectul Ziua Naţională de Curăţenie – „Let`s Do It, Romania!”
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.