sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Prestiație bună dar neconcretizată în teren: HC Alba Sebeş – Cetate Deva 27-33

Prestiație bună dar neconcretizată în teren: HC Alba Sebeş – Cetate Deva 27-33

Publicat în 13.04.2014 la ora 16:04

hc-alba-sebes-runda-inauguralaÎn turneul amical găzduit în sala “Florin Fleşeriu” din Sebeş, echipa locală antrenată de Alexandru Weber a disputat astăzi și cel cel de-al doilea meci din cadrul acestei competiţii. HC Alba Sebeş a pierdut contra echipei din prima ligă Cetate Deva, scor 27-33 (13-17), însă formaţia lui Weber a practicat un handbal frumos, la nivelul adversarelor angrenate în handbalul de elită.

Deşi a suferit două înfrângeri, HC Alba Sebeş a arătat un handbal frumos, reuşind să facă faţă atât formaţiei CSM Rm. Vâlcea cât şi echipei Cetate Deva. Astăzi, handbalistele pregătite de Alexandru Weber au fost surclasate de Cetate Deva, la pauză scorul fiind de 17-13 pentru hunedorence, care au reuşit să se impună în final cu 33-27. Atât în meciul de ieri, cât şi în cel de astăzi, sebeşencele au pierdut la o diferenţă de 6 goluri. “Am reuşit să facem un meci mai bun decât cel de ieri, însă păcătuim mult la finalizarea de pe semicerc. Cu toate acestea, turneul a fost unul foarte util pentru noi şi sperăm la evoluţii cât mai bune”, a declarat tehnicianul echipei din Sebeş Alexandru Weber.

Pentru HC Alba Sebeş au marcat: Marcela Malac – 7,  Lavinia Dobromir – 4, Adrian Tămaş – 4, Irina Muntean – 3, Anişoara Marcu – 3, Bianca Bogdan – 3, Simina Neag – 2 şi Paula Chirilă – 1.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.