sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Premiu special pentru compania „Alpin 57 Lux” din Sebeș, în cadrul evenimentului „Campioni în Business” desfășurat la Cluj Napoca

Premiu special pentru compania „Alpin 57 Lux” din Sebeș, în cadrul evenimentului „Campioni în Business” desfășurat la Cluj Napoca

Publicat în 05.11.2016 la ora 14:14

campioni-business-2016Cele mai performante companii dar și cei mai eficienți antrenprenori din Transilvania au fost premiați miercuri, 2 noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a patra ediții a proiectului ”Campioni în Business”.

Printre companiile cu cele mai bune rezultate de business s-a numărat și  „ALPIN 57 Lux” din Sebeș, unul dintre cei mai mari producători autohtoni de înghețată și patiserie, care a  primit un premiu special.

„Campioni în Business” este un program care descoperă, promovează și premiază cei mai dinamici antreprenori români care creează și menţin locuri de muncă, aduc valoare prin inovaţie și contribuie semnificativ la bugetele locale și de stat.

Premierea a fost făcută în cadrul conferinței regionale „Campioni în Business” Transilvania, care a avut loc la Hotelul Opera Plaza, iar la eveniment au participat oameni de afaceri locali, reprezentanți ai mediului bancar local și regional, antreprenori, consultanți de afaceri și analiști.

Companiile premiate au fost împărțite în patru categorii: companii care au fost premiate în cadrul edițiilor anterioare ale proiectului și care au continuat să aibă rezultate semnificative în business (premiul a fost acordat fimei clujene Electroglobal), companii cu cifra de afaceri între 3 și 15 milioane de euro (distincţiile au revenit companiilor Alpin Solara – Braşov, Blachotrapez – Maramureş şi Deltatel – Timiş) şi companii cu cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro și companii care au primit premii speciale (premiile au fost adjudecate de Fortech – Cluj, AROBS Transilvania Software – Cluj şi Alpin 57 Lux – Alba). Premii speciale au fost acordate și pentru Transylvania College – Cluj şi NESsT Romania – Timiș).

Premiile au fost  acordate în funcție de evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați dar și a altor criterii ce țin de reputația, implicarea în comunitățile locale ți eficiența activităților desfășurate de companiile respective.

sursa:ziarufaclia.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.