sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Pregătiri finalizate la Sebeș pentru începerea noului an școlar 2016-2017

Pregătiri finalizate la Sebeș pentru începerea noului an școlar 2016-2017

Publicat în 09.09.2016 la ora 21:26

colegiul-national-lucian-blaga-sebes-2015Pentru deschiderea în bune condiţii a anului şcolar 2016-2017, Primăria Municipiului Sebeş a constituit o comisie, conform Dispoziţiei Primarului nr. 778/2016, pentru verificarea şi monitorizarea tuturor unităţilor şcolare din învăţământul preuniversitar local.

Spaţiile în care se desfăşoară activităţile didactice au autorizaţii de funcţionare şi sunt în măsură să ofere condiţii normale pentru derularea activităţilor de învăţământ.

Au fost efectuate lucrări de reparaţii curente, zugrăvit, igienizare, au fost verificate toate avizele necesare funcţionării instituţiilor de învăţământ preuniversitare din Sebeş. Au fost verificate, de asemenea, unităţile de alimentaţie publică amplasate în imediata vecinătate a unităţilor şcolare. Au fost igienizate spaţiile destinate depozitării produselor lactate şi de panificaţie, precum şi cele pentru servirea mesei. Verificările au inclus şi situaţia aprovizionării cu combustibil pentru sezonul rece. S

S-a pus accent pe asigurarea pazei unităţilor de învăţământ, precum şi pe existenţa marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi pietonale din preajma acestora. Menţionăm faptul că Şcoala Gimnazială Răhău este în curs de avizare în vederea branşării la reţeaua de apă stradală, conform solicitărilor înaintate către Apa CTTA SA Sucursala Sebeş. Şcoala Silviu Cărpinişanu necesită lucrări de faţadizare, însă acestea nu constituie un impediment în desfăşurarea activităţilor şcolare.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,
Primăria Municipiului Sebeş

Facebook 

Pregătiri finalizate la Sebeș pentru începerea noului an școlar 2016-2017
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.