sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » „Popasul Regelui”, cel mai nou hotel de pe Transalpina a fost inaugurat ieri, 6 decembrie 2014

„Popasul Regelui”, cel mai nou hotel de pe Transalpina a fost inaugurat ieri, 6 decembrie 2014

Publicat în 07.12.2014 la ora 22:01

cabana-popasul-regelui-inaugurareAstfel, cei care doresc să se relaxeze într-o zonă turistică, de poveste, cu păduri şi stânci ce sărută cerul şi se răcoresc sorbind din apa limpede de munte sau mângăie cu umbra lor lacul Tău, găsesc aici un adevărat colţ de rai.

Panglica de la intrarea în incinta hotelului a fost tăiată de Constantin Jinar, primarul comunei Şugag, Dumitru Fulea, consilier judeţean, Ioan Nedelea, primarul comunei Gârbova şi Traian Cornea, administratorul Popasul Regelui.

În spatele acestui proiect se află Traian Cornea, un tânăr în vârstă de 33 ani, din Sebeş, care a pus astfel o cărămidă la temelia turismului montan în judeţul Alba. „Popasul Regelui”, un hotel de 3 stele, dispune de 48 de locuri de cazare, este poziţionat pe şoseaua Transalpina, în apropierea Domeniului schiabil Şureanu. Şoşeaua asfaltată îşi continuă drumul său prin faţa hotelului, pe lângă locurile de parcare şi deschide munţii spre pârtiile din Şureanu.

Hotelul „Popasul Regelui” este amplasat în mijlocul unui peisaj pitoresc, în inima Munţilor Sebeş. De sărbători sau pe întreaga durată a anului, oaspeţii se vor putea bucura de intimitatea unui cămin călduros şi vor fi serviţi regeşte, cu bucate tradiţionale româneşti, cu vestitele clătite pe lespede şi plăcintele la cuptor sau din bucătăria altor ţări. Camerele hotelului sunt călduroase, şi îmbină reuşit clasicul cu modernul, iar priveliştea este spectaculoasă. Bogătiile şi frumuseţile munţilor Sebeş pot fi cuprinse cu privirea din orice camera a complexului, deoarece încăperile sunt orientate cu vedere la spectacolul naturii oferit de fiecare anotimp în parte.

Hotelul este situat la 15 km mai sus de Şugag, zona Şugag – Tău şi este cel mai nou de pe Transalpina. Tarifele sunt cuprinse între 120 lei/cameră dublă sau 160 lei/cameră cu 3 paturi. Hotelul „Popasul Regelui”, locul în care te simţi ca un rege!

Facebook 

„Popasul Regelui”, cel mai nou hotel de pe Transalpina a fost inaugurat ieri, 6 decembrie 2014
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.