sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Polițiștii din Sebeș au întocmit dosare penale pentru trei persoane, acuzate de furt al traverselor de cale ferată

Polițiștii din Sebeș au întocmit dosare penale pentru trei persoane, acuzate de furt al traverselor de cale ferată

Publicat în 22.02.2013 la ora 13:18

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au întocmit ieri un dosar penal faţă de trei persoane cu vârste cuprinse între  21 şi 29 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat faptă pedepsită de  Codul Penal.

În fapt, la data de 21.02.2013, în jurul orei 12,30 poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, aflaţi în serviciul de patrulare pe raza localității Petrești, au observat că mai multe persoane încarcă într-o camionetă traverse din lemn, de la o cale ferată dezafectată.

În momentul în care echipajul de poliţie s-a apropiat, suspecţii care încărcau traversele au fugit spre câmp iar camioneta a pornit spre Săsciori.

După o scurtă urmărire, poliţiştii i-au prins pe M.P. de 29 de ani şi M.D. de 21 de ani, ambii din comuna Săsciori, iar camionul, condus de P.G.M. de 23 de ani, din comuna Săsciori, a fost oprit în trafic de către poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit faptul că suspecţii au sustras cele 20 de traverse de cale ferată din lemn pe care şoferul camionului le-a transportat şi descărcat la cabana din Săsciori, aparţinând unui cetăţean din comună.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a suspecţilor.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.