sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Polițiștii au descoperit un autoturism înmatriculat în Cluj plin cu bunuri furate pe strada Mirajului din Sebeș

Polițiștii au descoperit un autoturism înmatriculat în Cluj plin cu bunuri furate pe strada Mirajului din Sebeș

Publicat în 03.01.2014 la ora 12:43

POLITIE - RAZIEPoliţiştii din Sebeş i-au identificat la data de 30 decembrie 2013 pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul aceleiaşi zile.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “la ora 1245 , un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Sebeş a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în noaptea de 29/30 decembrie, din locuinţa sa şi dintr-un atelier situat în apropiere, i-a fost sustras un televizor, 4.000 de lei precum şi 500 de kg de deşeuri din cupru.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, pe strada Mirajului din Sebeş a fost găsită abandonat, un autoturism înmatriculat în Cluj, în care se aflau bunurile reclamate ca furate.

La scurt timp au fost identificaţi şi principalii suspecţi de comiterea furtului, P.V., de 16 ani, din judeţul Hunedoara, P.N., de 28 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara şi B.S., de 28 de ani, din Sebeş.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.