sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Poliţia Municipiului Sebeş a desfășurat ieri, 21 noiembrie 2019, o acţiune pentru creșterea siguranței civice pe raza municipiului şi a localităţile rurale arondate

Poliţia Municipiului Sebeş a desfășurat ieri, 21 noiembrie 2019, o acţiune pentru creșterea siguranței civice pe raza municipiului şi a localităţile rurale arondate

Publicat în 22.11.2019 la ora 14:43

Ieri, 21 noiembrie 2019, Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş precum şi în localităţile rurale arondate Secţiei de Poliţie Rurală 7 Sebeş.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi  investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de poliţişti locali.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au identificat și reținut 3 persoane bănuite de fapte de distrugere, agresiune sexuală și încălcarea ordinului de protecție. A fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și s-a reușit recuperarea unui telefon mobil, în valoare de 2.600 de lei.

Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost aplicate 101 amenzi,  în valoare totală de 23.865 lei, din care 93 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 privind liniștea publică, iar restul la alte acte normative.

FOTO; ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.