sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Poliția caută un tânăr din Sebeș dispărut de duminică seara. Se presupune că acesta s-ar fi înecat în Mureș

Poliția caută un tânăr din Sebeș dispărut de duminică seara. Se presupune că acesta s-ar fi înecat în Mureș

Publicat în 16.09.2013 la ora 15:35

cautare-inecat-sebesPoliția din Sebeș efectuează cercetări privind dispariția unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiu.

Se pare că acesta a plecat voluntar de la domiciliu, duminică seara, și nu s-a mai întors. Oamenii șegii suspectează faptul că bărbatul s-ar fi înecat în râul Mureș, în zona Partoș. Pentru căutarea cadavrului intervine și un echipaj ISU  format din 4 subofițeri. Aceștia cercetează zona cu ajutorul unei bărci.

UPDATE: Reprezentantul IPJ Alba precizează că există unele indicii care ar putea duce la concluzia că tânărul s-ar fi înecat. Acesta a plecat duminică la pescuit dar, potrivit unor informații, s-ar fi certat înainte cu prietena sa care i-a și anunțat dispariția luni, după ce a văzut că acesta nu se mai întoarce acasă. În urma cercetărilor, polițiștii au găsit pe malul Mureșului haine și o undiță care i-ar putea aparține tânărului. La ora 19.00, după aproape 4 ore de la demararea căutărilor, nu exista încă un rezultat.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.