sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Poliția a reținut doi bucureşteni şi un ilfovean suspectaţi că au furat bijuterii din locuinţe la Sebeş

Poliția a reținut doi bucureşteni şi un ilfovean suspectaţi că au furat bijuterii din locuinţe la Sebeş

Publicat în 05.02.2013 la ora 14:36

La data de 04.02.2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea a 3 furturi din locuinţe de pe raza municipiului Sebeş.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în data de 27.07.2011, Nicolae Z., de 32 de ani, Cristian G., de 30 de ani, ambii din Bucureşti împreună cu Ştefan F., de 26 de ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, toţi cunoscuţi cu antecedente penale, au pătruns prin efracţie într-un apartament situat pe strada Frumoasei din Sebeş, de unde au sustras bijuterii din aur, în valoare de 10.000 de lei.
În data de 15.09.2011, în acelaşi mod, cei 3 suspecţi au pătruns în două apartamente situate pe strada Lucian Blaga din Sebeş şi au sustras bijuterii în valoare totală de 6.800 de lei.
Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperării prejudiciilor.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.