sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Plângere penală pentru abuz în serviciu, depusă la DNA pe numele primarului din Sebeș, Dorin Nistor

Plângere penală pentru abuz în serviciu, depusă la DNA pe numele primarului din Sebeș, Dorin Nistor

Publicat în 31.08.2017 la ora 9:06

În cadrul ședinței de marți, 29 august 2017, a Consiliului Local Sebeș, primarul Dorin Nistor, a spus, nemulțumit, în timp ce se discuta proiectul de hotărâre privind protejarea mediului înconjurător, a sănătăţii populaţiei şi a biodiversităţii în municipiul Sebeş, că Radu Cristian i-a depus plângere la DNA.

Consilierul local Radu Cristian a confirmat că a depus o plângere la DNA pe numele primarului, pentru abuz în serviciu, deoarece nu a introdus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind protejarea mediului înconjurător, a sănătăţii populaţiei şi a biodiversităţii în municipiul Sebeş, în termen de 30 de zile, așa cum prevede legea.

 De asemenea, Radu Cristian a declarat că proiectul a fost introdus pe ordinea de zi doar în luna a 8-a, deși a fost finalizat doar în luna a 4-a.

El a adăugat că ar fi vrut să facă doar o ”informare” la DNA, însă nu a fost posibil, precizând că va mai depune plângeri ori de câte ori va fi nevoie.

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Plângere penală pentru abuz în serviciu, depusă la DNA pe numele primarului din Sebeș, Dorin Nistor

  1. sebesan Răspunde

    31.08.2017 la 9:24

    Dar pentru „manarirea” unor licitatii si „aranjarea” unor concursuri de angajare la Primaria Sebes de ce nu-i depune nimeni ? Plangerea asta este vax-albina… ca acest OM al SISTEMULUI nu o sa pateasca nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.