sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Peste 500 de angajaţi de la Star Transmission au împărţit cadouri copiilor din judeţul Alba

Peste 500 de angajaţi de la Star Transmission au împărţit cadouri copiilor din judeţul Alba

Publicat în 28.12.2013 la ora 15:37

cadou Star TransmissionÎmpreună putem face un copil fericit – acesta a fost sloganul campaniei Shoebox (cutie de pantofi) care s-a desfăşurat în cadrul companiei Star Transmission.

Totul a pornit de la o idee care s-a transformat într-un proiect, proiectul într-o mişcare, iar mişcarea s-a propagat în toată compania. A fost greu până a adus primul angajat cutiuţa plină cu dulciuri, jucării şi hăinuţe, apoi totul a prins  viaţă.  Precum un bulgăre de zăpadă care se rostogoleşte şi devine tot mai mare, aşa a crescut şi această campanie. Proiectul a început la mijlocul lunii noiembrie şi într-o lună s-au strâns 525 de pacheţele care au fost împărţite copiilor din centrele de plasament din oraşele Alba Iulia, Blaj, Cugir, Sebeş, adăpostul „Casa din Munte” Strungari, precum şi altor 30 de preşcolari din familii defavorizate din această comună.
Odată ajunşi la STC, l-am găsit pe domnul Nicu în hala de producţie mutând sute de cadouri şi l-am întrebat cum este să joci rolul Moşului. A răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că i-ar face mare plăcere să fie şi anul viitor unul dintre ajutoarele Moşului. „Anul acesta am fost pentru prima dată într-o  casă de copii, m-au impresionat foarte mult copiii, iar bucuria de pe chipurile lor cu siguranţă o să ne dea putere să repetăm acţiunea şi anul viitor”. Ca domnul Nicu sunt mulţi în compania Star Transmission, peste 20 de persoane s-au implicat ca  voluntari în acest proiect, distribuind de dimineaţa până seara cadouri copiilor loviţi de soartă. Nici copiii nu s-au lăsat mai prejos şi i-au răsplătit cu colinde, scenete, poezii, iar la final au promis că în anul care va veni, vor fi la fel de cuminţi.

D. S.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.