sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Peste 150 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi în urma unui control efectuat de polițiști în Piaţa „Dacia” din Sebeș

Peste 150 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi în urma unui control efectuat de polițiști în Piaţa „Dacia” din Sebeș

Publicat în 22.12.2016 la ora 13:16

Ieri, 21 decembrie 2016, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi şi reprezentanţi ai  Gărzii Forestiere Cluj – Filiala Alba, au făcut un control în piaţa Dacia din municipiul Sebeş.

Cu ocazia acestui control, au fost depistate 11 persoane care ofereau, spre vânzare, un număr total de 155 pomi de Crăciun, fără ca locul respectiv de comercializare să fie autorizat, conform normelor privind circulaţia materialului lemnos.

Cei 11 comercianţi au fost sancţionaţi contravenţional, conform art. 20 din  Legea 171/2010, iar cei 155 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi.

De asemenea, administratorul pieţei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 21 lit. ,,a” din Legea nr. 171/2010, pentru că a permis comercializarea pomilor de Crăciun, cu toate că piaţa administrată de el nu era autorizată, pentru comerţ cu material lemnos.

Facebook 

Peste 150 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi în urma unui control efectuat de polițiști în Piaţa „Dacia” din Sebeș
3.5 (70%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.