sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Peste 150 de invitați au luat parte la un eveniment organizat de Clubul Copiilor din Sebeș în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Peste 150 de invitați au luat parte la un eveniment organizat de Clubul Copiilor din Sebeș în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Publicat în 11.12.2017 la ora 22:02

În zilele de 9 și 10 decembrie 2017, Târgul de Crăciun de la Sebeș a găzduit un eveniment care a stat sub semnul copilăriei.

Clubul Copiilor Sebeș a avut peste 150 de invitați sosiți din toate colturile țării: Ansamblul ”Moineșteanca” de la Palatul Copiilor Bacău, Ansamblul ”Comorile Izei” de la Colegiul Dragoș Voda Sighetu Marmației, Ansamblul ”Băităneasca” de la Clubul Copiilor Ruginoasa, Trupa de Teatru ”Phantasia” de la Palatul Copiilor Craiova, Grupul de canto de la Palatul Copiilor Târgu Mureș, Grupul de Colindători ”Strunga” de la Palatul Copiilor Târgu Jiu, Ansamblul de Dansuri Populare de la Clubul Copiilor Victoria, Ansamblul de Dansuri Populare de la Școala Gimnazială Arpașu de Jos – Sibiu, alături de Corul de Copii al Școlii Gimnaziale Nr. 2 Sebeș și de micii artiști de la Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceanu” Sebeș. Sâmbătă, 9 decembrie, în sala de evenimente „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, copiii au oferit un minunat spectacol artistic, în care au fost prezentate datini și obiceiuri românești, spectacol fiind intitulat Icoana sufletului de copil”. În foaierul centrului cultural au fost expuse lucrările realizate de elevii care au concurat la secțiunea pictură – arte vizuale.

Toți participanții au fost apreciați și recompensați cu premii, iar întâlnirea finală a avut loc la Casa Memorială Lucian Blaga” din Lancrăm, ca un dar al organizatorilor pentru momentele emoționante oferite de micii artiști.

Organizatori: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural Lucian Blaga” Sebeș

Facebook 

Peste 150 de invitați au luat parte la un eveniment organizat de Clubul Copiilor din Sebeș în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.