sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Peste 1200 de persoane au participat ieri, 6 decembrie 2017, la aprinderea iluminatului de sărbători în Municipiul Sebeș

Peste 1200 de persoane au participat ieri, 6 decembrie 2017, la aprinderea iluminatului de sărbători în Municipiul Sebeș

Publicat în 07.12.2017 la ora 12:32

Peste 1.200 de persoane au fost prezente în seara de Sfântul Nicolae, în Parcul Tineretului, din centrul municipiului Sebeș, pentru a asista la aprinderea iluminatului de sărbători și la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun.

Pe scena montată în parc a concertat vedeta pop Lidia Buble, iar în deschidere, Denisa Moga, tânăra din Sebeș care se bucură de tot mai mult succes în lumea muzicală.

Nu au lipsit personajele de poveste, care au ajutat organizatorii să distribuie dulciuri tuturor copiilor prezenți la eveniment. Cu această ocazie, au fost oferite 1000 de calendare de ciocolată.

Cu siguranță, cei care vor vizita micul târg de Crăciun de la Sebeș vor avea parte și de alte surprize, mai ales că în data de 20 decembrie a fost anunțată și prezența lui Moș Crăciun.

Municipalitatea din Sebeș își exprimă speranța că acest eveniment va deveni o frumoasă tradiție pentru oraș. De asemenea își propune ca, în fiecare an, Târgul de Crăciun să fie un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului și să aducă un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Facebook 

Peste 1200 de persoane au participat ieri, 6 decembrie 2017, la aprinderea iluminatului de sărbători în Municipiul Sebeș
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.