sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Peste 120 de tineri l-au omagiat pe Lucian Blaga, printr-un flash mob în centrul Municipiului Sebeș

Peste 120 de tineri l-au omagiat pe Lucian Blaga, printr-un flash mob în centrul Municipiului Sebeș

Publicat în 09.05.2018 la ora 22:51

Astăzi, 9 mai 2018, la 123 de ani de la naştere, poetul şi filosoful Lucian Blaga a fost omagiat în cadrul unor activitãţi de tipul flashmob, organizate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, în colaborare cu actorul Florin Coşuleţ, trupa de teatru „Street Theatre Art Pokima” şi tineri voluntari, elevi ai Colegiului Național Lucian Blaga și ai Liceului Tehnologic din Sebeș.

Tinerii voluntari, prezenţi într-un numãr impresionant (peste 120), au distribuit fluturaşi promoţionali, flyere cu programul manifestãrilor, încântând privirile trecãtorilor cu tricourile purtate, inscripţionate cu sigla Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”. Alãturi de primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, voluntarii au depus un buchet de flori la bustul poetului Lucian Blaga din Sebeş, moment continuat de ridicarea unui turn simbolic din cãrţi, în parcul central.

Manifestãrile din preambulul Festivalului Internaţional „Lucian Blaga” Sebeş, dedicate tinerilor voluntari, vor continua joi, 10 mai 2018, la Casa Memorialã din Lancrãm.

Facebook 

Peste 120 de tineri l-au omagiat pe Lucian Blaga, printr-un flash mob în centrul Municipiului Sebeș
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.