sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Peste 100 de imobile verificate, 188 de persoane legitimate și controale la magazine, în urma unei ample acțiuni organizată de polițiștii din Sebeș

Peste 100 de imobile verificate, 188 de persoane legitimate și controale la magazine, în urma unei ample acțiuni organizată de polițiștii din Sebeș

Publicat în 16.03.2017 la ora 13:15

Poliţia Sebeş, cu sprijinul Poliţiei Locale, a desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului, pentru menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi  contravențiilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost verificate peste 100 de imobile şi au fost aplicate 67 de amenzi în valoare de 11.930 lei.

Miercuri, 15 martie 2017, Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Sebeş şi cu preponderenţă în zona „Câmpului”.

La acţiune, alături de cei 30 de poliţişti din cadrul Poliţei Municipiului Sebeş au participat 14 poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Sebeş precum şi lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi lucrători ai Apa CTTA Sebeş, care au oferit sprijin, în unele dintre activităţile de control.

Cu ocazia acţiunii au fost făcute verificări la peste 100 de imobile şi au fost legitimate 188 de persoane, urmărindu-se aspectele legate de racordarea construcţiilor la reţelele de utilităţi publice dar şi verificare a modului în care sunt respectate prevederile OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

Au fost constate 67 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 11.930 lei, din care 51 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 9 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în urma controalelor la magazinele din zonă, au fost confiscate produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat,precum şi produse industriale oferite spre vânzare cu încălcarea prevederilor legale.

Valoare totală a confiscărilor a fost de 1.064 de lei.

Peste 100 de imobile verificate, 188 de persoane legitimate și controale la magazine, în urma unei ample acțiuni organizată de polițiștii din Sebeș
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.