sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Percheziții la domiciliile a două persoane și la sediul unei societăți comerciale din Sebeș. Prejudiciul este de aproape un milion de lei

Percheziții la domiciliile a două persoane și la sediul unei societăți comerciale din Sebeș. Prejudiciul este de aproape un milion de lei

Publicat în 05.02.2019 la ora 11:44

Astăzi, 5 februarie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează 3 percheziţii, toate în municipiul Sebeş.

Activitățile se desfășoară la locuinţa a două persoane bănuite de evaziune fiscală, la sediul societăţii administrată de acestea şi la un punct de lucru aparţinând aceleiaşi societăţi, care are ca principal obiect de activitate servicii de transport.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2011 – 2015, cei doi administratori ai societăţii ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de piese auto.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 980.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în executare două mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.