sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Pe Transalpina se va putea circula din nou începând cu luna august

Pe Transalpina se va putea circula din nou începând cu luna august

Publicat în 31.07.2015 la ora 12:20
   

transalpinaDrumul Național 67C (Transalpina), care traversează Munții Parâng de la Nord la Sud și este cel mai înalt drum rutier din România dar și din întregul lanț al Munților Carpati, ar putea fi deschisă circulației publice în următoarele zile, dau asigurări reprezentanții CNADNR.

Deși oficial este închisă circulației rutiere, șoseaua Transalpina este traversată zilnic de sute de turiști români și străini, veniți să se bucure de frumusețile pe care ți le dezvăluie.

După trei ani de lucrări blocate la 80 la sută din proiect și după ce a câștigat în instanță dreptul de a prelua șoseaua Transalpina din administrarea firmei Romstrade, CNADNR a demarat lucrările care au mai rămas de realizat, în special montare parapeți și semnalistică rutieră.

 „Se lucrează din plin la montarea parapeților de siguranță, marcaje, semne, absolut tot ce este necesar ca acest drum să fie gata la începutul lunii august. Vom suplimenta chiar numărul de muncitori pentru a grăbi lucrările și pentru ca turiștii să poată ajunge cât mai repede în zonă, să traverseze acest drum dinspre Gorj spre Vâlcea și Alba”, au afirmat reprezentanții CNADNR.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.