sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Patru utilaje de deszăpezire au curăţat zăpada aşternută pe carosabil şi au împrăştiat material antiderapant la Sebeș, Lancrăm, Petreşti și Răhău

Patru utilaje de deszăpezire au curăţat zăpada aşternută pe carosabil şi au împrăştiat material antiderapant la Sebeș, Lancrăm, Petreşti și Răhău

Publicat în 06.01.2017 la ora 13:14
   

Primăria Municipiului Sebeş vă informează că începând de joi, 5 ianuarie 2017, orele 21.00, în municipiul Sebeş şi în localităţile aparţinătoare (Lancrăm, Petreşti, Răhău), au fost pregătite şi au intervenit, cu prioritate pe arterele principale, un număr de patru autobasculante cu sărăriţă şi cu lamă, care au curăţat zăpada aşternută pe carosabil şi au împrăştiat material antiderapant.

Municipalitatea dispune, de asemenea, de un buldoescavator cu lamă care intervine pe străzile înguste şi în cartierele de blocuri. Reamintim tuturor cetăţenilor, precum şi agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Sebeş, că odată cu răcirea vremii şi apariţia fenomenelor naturale specifice iernii (zăpadă, gheaţă sau polei), în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 229 din anul 2008, au obligaţia de a curăţa perimetrul  proprietăţii (trotuare, rigole, etc.),  pentru a evita producerea de evenimente neplăcute.

Conform buletinului meteorologic emis pentru următoarele 24 de ore, la Sebeş, se vor înregistra ninsori slabe, iar temperaturile vor fi cuprinse între – 9 şi – 16 grade Celsius. Pentru informaţii sau sesizări, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0258-731004, care vă stă la dispoziţie în permanenţă.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,
Primăria Municipiului Sebeş

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.