sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Partidului Socialist Roman l-a desemnat pe Radu Roncea drept candidat pentru funcția de primar la Sebeș

Partidului Socialist Roman l-a desemnat pe Radu Roncea drept candidat pentru funcția de primar la Sebeș

Publicat în 04.04.2016 la ora 9:40

Radu-Roncea-2016Comitetul Județean Alba al Partidului Socialist Roman a finalizat desemnarea candidațiilor pentru funcția de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016, pentru 3 localități – municipiul Sebeș și comunele Bistra și Cut. Până la data de 20 aprilie 2016 va prezenta situația candidaților pentru întreg județul.

Candidații desemnați oficial până la ora actuală sunt: la Bistra, Bîlea Ioan, la Cut, Daian Ilie și la Sebes, Roncea Radu – președintele comitetului județean Alba.

Suntem la ora actuală, practic, singurul partid ce are o Doctrina. Că unora nu le place idea de Socialism, este cu totul altceva, …pe cei ce s-au imbogățit pe spinarea poporului și pe banii publici îi înteleg că nu le surâde . Cărui hoț i-ar plăcea să nu mai poata fura? M-ați întrebat dacă m-ar deranja să fiu numit tovaraș în loc de domn. Răspunsul meu e simplu: sunt Tovarașul Roncea pentru membrii și simpatizanții Partidului Socialist Roman, cu ceilalți, în special cu cei ce adoră banul public și jocurile politice, n-am cum să fiu tovaraș! În postura de primar, da, voi fi tovarașul Primar Roncea, dar asta numai pentru cetățenii onești. Pentru ceilalți voi fi doar Roncea”, a spus Radu Roncea.

22 decembrie rămâne în istoria României ca unul dintre cele mai sângeroase și dramatice momente. În timp ce unii afirmă și susțin, cu vorbe goale, că la 22 decembrie a fost o revoluție, membrii și simpatizanții Partidului Socialist Român afirmă, cu argumente concrete, că la 22 decembrie a fost o LOVITURĂ DE STAT dată de indivizi, numele lor adevărat fiind de TRĂDĂTORI AI POPORULUI ROMÂN, care, din greșeală, mulți dintre ei, ocupau diferite funcții în structurile statului, suținuți – material, financiar și uman – de servicii ale mai multor state care aveau interese în România.

După 26 de ani, constatăm că ei, cei care au dat LOVITURA DE STAT, acești TRĂDĂTORII POPORULUI ROMÂN, au preluat conducerea statului și, prin distrugerea economiei naționale, prin înstrăinarea celei mai mari părți din proprietatea statului român și a bogățiilor subsolului și apelor teritoriale, ne-au arătat, prin faptele lor mai mult decât explicite, adevăratul motiv care i-a mânat pe ei în această cruntă luptă dusă împotriva poporului român.

Ei, așa-zișii revoluționari, nu au apărut instantaneu în decembrie 1989. Ei au fost cei care, în cea mai mare parte, au provocat lipsurile și neajunsurile materiale și sociale din anii 80. Ei, TRĂDĂTORII POPORULUI ROMÂN, sunt cei care ne-au făcut viața un calvar în anii optzeci. Au dovedit-o, prin tot ceea ce au făcut după 89.

După ce au preluat puterea, prin tot ce au făcut, au demonstrat că principalele lor calități, pe lângă cea de TRĂDĂTOR, sunt acelea de: incompetență, impostură și infracționalitate.

Partidul Socialist Român condamnă pe toți cei care, în decembrie 1989, au găurit Drapelul României și pe toți cei care atentează la integritatea lui. Orice gaură în drapelul unui stat înseamnă atac direct la independența, suveranitatea, integritatea și unitatea statului respectiv.

Acum, după 26 de ani, putem afirma că cei care au dat lovitura de stat în 1989 și-au ales foarte bine simbolul. Ei au fost foarte transparenți! Ne-au anunțat cum văd ei România viitoare: un stat care va trebui să nu mai fie independent, să nu mai fie suveran și a cărui integritate și unitate nu mai contează.

Îndepărtarea stemei de pe drapel a fost un alt semnal foarte explicit: românii nu trebuie să mai fie proprietari ai munților, ai pădurilor şi ai bogățiilor subsolului românesc sau ai pământului românesc, așa cum s-a și întâmplat.

Altfel spus, cine a avut numai o clipă de luciditate, a înțeles că lovitura de stat a avut ca obiectiv transformarea României într-o colonie și a poporului român într-un popor de sclavi.

Dr. ec. Constantin ROTARU,
Președinte al Partidului Socialist Român

Partidului Socialist Roman l-a desemnat pe Radu Roncea drept candidat pentru funcția de primar la Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.