sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Parada și automobilele de epocă prezentate în cadrul evenimentului „Retromobil vine în orașul tău”, i-au încântat pe locuitorii Sebeșului

Parada și automobilele de epocă prezentate în cadrul evenimentului „Retromobil vine în orașul tău”, i-au încântat pe locuitorii Sebeșului

Publicat în 16.09.2017 la ora 18:21

Municipiul Sebeș găzduiește în acest weekend evenimentul „Retromobil vine în orașul tău”, iar în cadrul acestuia a avut loc o paradă cu mașini de epocă, care a făcut senzație pe străzile orașului.

Dichisite și lustruite, ”bătrânele doamne” au defilat prin centrul orașului, cu începere de la ora 16.00, spre încântarea nostalgicilor  și a curioșilor veniți să le admire și să le fotografieze.

Îninate de paradă, retromobilele au fost expuse în parcarea care se întinde de-a lungul bulevardului Lucian Blaga, din centrul istoric al orașului. La prezentarea tehnică a automobilelor a fost prezentă și vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu.

Tot în cadrul evenimentului, pentru pasionații de aeronautică a avut loc o expoziție cu totul specială, în foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Evenimentul continuă de la ora 18.00, cu un spectacol pe scena montată în centrul orașului, în zona Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, unde va urca Paula Seling, Vlad Miriță, Florin Coșuleț, Ciprian Dancu, Denisa Moga.

 Duminică, de la ora 10.00, va avea loc festivitatea de premiere și o paradă de rămas bun.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeș și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

 

Parada și automobilele de epocă prezentate în cadrul evenimentului „Retromobil vine în orașul tău”, i-au încântat pe locuitorii Sebeșului
5 (100%) 4 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.