sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Pană de curent la câteva locuințe din cartierul Lucian Blaga – furtuna a doborât un brad, iar subsolul unui bloc a fost inundat

Pană de curent la câteva locuințe din cartierul Lucian Blaga – furtuna a doborât un brad, iar subsolul unui bloc a fost inundat

Publicat în 13.11.2016 la ora 10:12

Furtună la Sebeș: Un brad a fost doborât în cartierul Lucian Blaga, mai multe locuințe au rămas fără curent, iar subsolul unui bloc a fost inundat.

Subsolul unui bloc din Sebeș a fost inundat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar furtuna puternică a doborât un brad de dimensiuni mari, în brad-doborat-de-furtuna-in-cartierul-lucian-blaga-din-sebesvreme ce mai multe familii au rămas fără curent electric, județul Alba fiind sub cod galben de vânt puternic și precipitații.

Oamenii sesizează că furtuna puternică a doborât un brad mare în cartierul Lucian Blaga din Sebeș și se bucură că în parcare nu au fost mașini.

”Vijelie mare, noroc că nu au fost mașini în parcare…”, a declarat o doamnă.

Bradul a căzut mai mult pe trotuar, însă nu a lovit pe nimeni.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc, aflat în cartierul Valea Frumoasei din municipiul Sebeș.

Totodată, biroul de compartimentul de comunicare și relații publice din cadrul primăriei a transmis, la solicitarea ziarului Unirea, că mai multe locuințe din Sebeș și din localitățile învecinate au rămas fără curent electric din cauza furtunii, iar la ora transmiterii acestei știri Electrica intervine pentru remedierea defecțiunilor.

Județul Alba se află de sâmbătă până duminică seara sub cod galben de ploi, ninsori și vijelii. Meteorologii au semnalat duminică intensificări ale vântului.

UPDATE: Conform ISU Alba este afectată Stația Sebeș nealimentate 202 PT, afectate 12 comune cu 11.791 abonați. SDEE Electrica intervine cu echipele de intervenție pentru remedierea defecțiunilor.

Pană de curent la câteva locuințe din cartierul Lucian Blaga – furtuna a doborât un brad, iar subsolul unui bloc a fost inundat
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.