sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Pagube de 50.000 de lei în urma unui incendiu provocat la o anexă gospodărească din Sebeș

Pagube de 50.000 de lei în urma unui incendiu provocat la o anexă gospodărească din Sebeș

Publicat în 06.08.2018 la ora 11:16

Pompierii militari au intervenit, în  noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (grajd) din Municipiul Sebeș.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, pompierii au intervenit cu două autospeciale. La fața locului s-a deplasat și un SMURD tip B.

”Garda de intervenție Sebeș a intervenit sâmbătă, în municipiu, pe strada Aurel Vlaicu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (grajd), proprietatea lui T.S. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șebeș. Ca urmare a acestui incendiu, au ars anexa gospodărească confecționată din lemn și acoperită cu șindrilă bituminoasă pe o suprafață de aproximativ 250 mp și circa 40 de baloți de lucernă, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 50.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenționață a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, precizează reprezentantul ISU Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.