sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Pagube de 20.000 de lei, în urma unie incendiu izbucnit la bucătăria unui imobil, situat pe strada Alunelului din Sebeș

Pagube de 20.000 de lei, în urma unie incendiu izbucnit la bucătăria unui imobil, situat pe strada Alunelului din Sebeș

Publicat în 04.08.2017 la ora 11:41

Proprietarul unei case din Sebeș, de pe strada Alunelului, s-a ales cu pagube de 20.000 de lei, după ce bucătăria imobolului a fost mistuită de flăcări într-un incendiu produs în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit azi noapte, la ora 01:18, în municipiu, pe str. Alunelului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unei case de locuit, proprietatea lui O.D.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș. Ca urmare a acestui incendiu, au ars aparatura electrocasnică, mobila de bucătărie, parchetul și s-au degradat geamurile și vopseaua de pe pereții bucătăriei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:
  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Pagube de 20.000 de lei, în urma unie incendiu izbucnit la bucătăria unui imobil, situat pe strada Alunelului din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.