sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Pacientă din Sebeș revoltată de condițiile găsite în băile Spitalului Județean de Urgență, din Alba Iulia

Pacientă din Sebeș revoltată de condițiile găsite în băile Spitalului Județean de Urgență, din Alba Iulia

Publicat în 26.08.2017 la ora 10:26
   

Mizeria și nepăsarea din spitalele românești sunt în continuare subiecte extrem de dezbătute. Pacienții sunt revoltaţi de condiţiile în care sunt trataţi, iar pozele trimise de aceştia conturează foarte bine imaginea tristă a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. Secţia de urgenţe este doar un exemplu.

Situaţie revoltătoare în spitalul Judeţean de Urgență din Alba Iulia. La toaletele pacienţilor, hârtia igienică şi săpunul nu sunt de găsit. Deşi aici, igiena ar trebui să fie atinsă la cele mai înalte cote, lucrurile stau exact pe dos. Pe lângă faptul că persistă un miros înţepător, lipsesc banalul săpun şi sulul de hârtie igienică.

 Dozatoarele de apă sunt doar de decor, nu au pahare de unică folosinţă şi nici măcar apă.

„Dacă un pacient este în camera de așteptare și dorește să bea un pahar cu apă ce facem? Îl rugăm să fugă până la un magazin să își cumpere? Hârtie igienică la baie? Lipsă… Săpun la baie? Lipsă… La noi în Sebeş te face să regreți că trebuie să trăiești și să suporţi înjosirea. Măcar aici îți fac analize, îți ia o tensiune și te duce la un control”, scriu oamenii revoltaţi.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.