sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE pentru CUT!

(P) Alegeri Locale 2016 – CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE pentru CUT!

Publicat în 27.05.2016 la ora 22:35

bascaDragi locuitori ai comunei Cut, ne aflăm într-un moment de răscruce. Susţinut de echipa liberală, vă ofer şansa de a face din Cut o localitate aşa cum ne-o dorim cu toţii.

Cunoaşteţi implicarea mea în rezolvarea problemelor dumneavoastră, din funcţia de Viceprimar. Sunt un om al faptelor, iar cu experienţa acumulată în acest mandat, pot să termin lucrările începute: introducerea apei potabile în fiecare gospodărie, a canalizării şi realizarea staţiei de epurare. După finalizarea lor, avem deja pregătit proiectul de asfaltare a străzilor în totalitate, precum şi amenajarea de rigole şi trotuare. Amenajarea de spaţii verzi, locuri de joacă şi de parcare, se poate realiza chiar din acest an. Se va construi o capelă, în apropierea bisericii, iar căminul cultural va fi modernizat. Vom întăbula  gratuit terenurile  din comună, prin fonduri guvernamentale.
Folosind fondurile europene, vom asfalta drumurile de acces în localitate, vom construi cabinete medicale şi o farmacie. Vom sprijini dezvoltarea fermelor de creştere a animalelor şi a culturilor agricole.  Îi vom ajuta pe tinerii dornici să muncească şi să investească în comuna noastră şi vom investi în modernizarea instituţiilor de învăţământ din comună.
Nu am uitat nici de zestrea culturală şi spirituală a comunei noastre şi le vom pune în valoare într-un mod special în acest an, cu ocazia sărbătoririi a 725 de ani de la atestarea localităţii.
Acestea sunt doar câteva din proiectele pe deplin realizabile cu care pornim la drum. Avem o echipă puternică la nivel local, cu oameni de administraţie competenţi, iar la nivel judeţean avem sprijinul Consiliului Judeţean Alba, al lui Ion Dumitrel şi al preşedintelui PNL Alba, Mircea Hava.

Sorin BÂSCĂ,
Candidat PNL pentru funcţia de primar al Comunei Cut

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Comentarii