sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Organizaţia PNL Sebeş îl susţine pe Traian Cornea ca şi candidat la Camera Deputaţilor

Organizaţia PNL Sebeş îl susţine pe Traian Cornea ca şi candidat la Camera Deputaţilor

Publicat în 12.08.2016 la ora 8:50

sigla-pnl-nouPotrivit unor surse oficiale din cadrul PNL Sebeş, Traian Cornea este apreciat de către oamenii politici, fie ei din partidul din care acesta face parte, cât şi din alte partide. Potrivit aceleiaşi surse, Traian Cornea se implică în probleme de natură administrativă, de sprijin al proiectelor la nivel judeţean şi la nivel de municipiu Sebeş.

Pe contul său de pe reţeaua de socializare, Traian Cornea a publicat următorul mesaj: “A venit vremea să vă prezint opţiunea mea pentru a face lucrurile bine, împreună cu voi, până la capăt pentru noi toţi: m-am înscris în cursa pentru Camera Deputaţilor, fiindcă am încrederea că pot face astfel şi mai multe din câte chiar se pot face pentru oamenii din judeţul Alba şi din toată România! Să vă prezint pe scurt câteva arii în care am deja proiecte şi intenţionez să mă implic în calitate de viitor deputat: sănătate, educaţie, piaţa muncii, mediul business, economic şi alte câteva pe care le voi prezenta opiniei publice la momentul potrivit. Am dovedit că sub sigla Partidului Naţional Liberal, m-am implicat activ alături de echipa din administraţia locală Sebeş, făcând ca promisiunile să devină realitate! Am nădejdea că în calitate de deputat PNL pentru zona judeţului Alba pot continua să contribui la realizarea multor proiecte ce pot face viața noastră, a tuturor să fie trăită la nivel european. Alături de voi şi împreună pentru noi toţi, Traian Cornea!”.

Astfel, PNL mizează pe schimbarea totală a imaginii Parlamentului României, venind cu oameni noi, tineri, cu rezultate pe plan profesional şi personal.

Facebook 

Organizaţia PNL Sebeş îl susţine pe Traian Cornea ca şi candidat la Camera Deputaţilor
1 (20%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Organizaţia PNL Sebeş îl susţine pe Traian Cornea ca şi candidat la Camera Deputaţilor

  1. paeapapacacarichi Răspunde

    02.02.2017 la 12:22

    Sa nu mai votam decit persoane din jud.AlbaAm votat si sustinut pe p.maior,c.stefanescu[traseistpol.]negrescu si altii din sud care promiteau orice ptr.jud.AB,iar acum ne privesc ca pe niste straini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.