sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Orchestra de Cameră a Judeţului Alba va concerta vineri, 28 martie, la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeş

Orchestra de Cameră a Judeţului Alba va concerta vineri, 28 martie, la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeş

Publicat în 23.03.2014 la ora 14:47

concert-de-primavara-sebesOrchestra de Cameră a Judeţului Alba pregăteşte iubitorilor de muzică clasică un nou spectacol. Este vorba despre “Concertul de primăvară”, cel de-al doilea concert din Stagiunea 2014, ce va avea loc vineri, 28 martie, la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeş.

Iubitorii muzicii clasice vor putea asculta compoziţii semnate de artişti celebri precum W. A. Mozart, J.S. Bach,  Ciprian Porumbescu sau A. Vivaldi. Vor interpreta soliştii Ovidiu Pârjol la pian şi Dragoş Tudor, la chitară, acompaniaţi de Orchestra de Cameră a judeţului Alba şi dirijaţi de Dan Liviu Cernat.

Concertul va avea loc cu începere de la ora 19.00 şi va fi prezentat de prof. Cezara Fiţ. Pentru toţi cei care vor să petreacă o seară minunată în compania Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba, intrarea va fi liberă.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Primăria şi Consiliul Local Sebeş şi Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Sincretic Art”.

Facebook 

Orchestra de Cameră a Judeţului Alba va concerta vineri, 28 martie, la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeş
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.