sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Omul de afaceri Ioan Istrate dezvoltă două proiecte imobiliare în Sebeș și Alba Iulia

Omul de afaceri Ioan Istrate dezvoltă două proiecte imobiliare în Sebeș și Alba Iulia

Publicat în 06.08.2019 la ora 22:08

Antreprenorul afacerii cu înghețată Alpin 57 Lux, Ioan Istrate, alături de alți parteneri de afaceri, dezvoltă două proiecte rezidențiale, în Sebeș și Alba Iulia, sub brandul „Transalpina Residence”.

Ansamblul din Alba Iulia este dezvoltat de compania Atol Imo din Sebeş, deţinută de Ioan Istrate (40% din părţile sociale), Daniel Istrate (20%), Paraschiva Istrate (20%) şi Maria Daniela Ghenescu (20%), arată ultimele date de la Registrul Comerţului.

La Alba Iulia, într-o zonă situată în apropierea Bazinului Olimpic, proiectul Transalpina va avea în total 476 de apartamente (de tipul studio, 2 camere, 3 camere şi penthouse), parc de joacă, parcare subterană şi spaţii comerciale.

Pe de altă parte, proiectul Transalpina Residence din Sebeş va avea altă structură, incluzând, pe lângă blocuri cu studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere, şi case. Proiectul de la Sebeş este dezvoltat de Istkon Village, în care Ioan Istrate este acţionar cu un procent de 40%, urmat de Bastian Konzelmann (33%) şi de Paraschiva Istrate (27%).

Ioan Istrate, antreprenorul care a pus pe picioare producătorul de îngheţată Alpin57Lux, a construit de la zero unul dintre cei mai mari jucători din domeniu, iar în 2016 a vândut 70% din acţiunile producătorului către grupul leton Food Union.

sursa: zf.ro

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.