sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » „Oktoberfest-ul” organizat la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos a atras peste 1000 de participanți

„Oktoberfest-ul” organizat la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos a atras peste 1000 de participanți

Publicat în 25.09.2017 la ora 16:51

Weekend-ul trecut pe Valea Vințului a fost ca la „Casa Sasului”: sute de kilograme de wursti aduse direct din Germania, peste o sută de butoaie cu berea oficială care se consumă la Munchen, alături de alte câteva sute din cele mai apreciate beri din România, preparate delicioase, premii și concursuri tematice, plus multe alte surprize. 

Cei pentru care “a petrece nemțeste” e sinonim cu a asocia cea mai bună bere germană cu proverbiala voie bună românească s-au distrat pe cinste timp de trei zile. Decoruri inspirate din marea sărbătoare bavareză, un band care a cântat cele mai apreciate melodii tradiționale, fanfară și dansuri populare germane sunt câteva dintre resursele implicate în reușita acestui eveniment.

“Inițial am contat pe parteneriatul propus mai multor companii cu origini în zona germanică. Mai apoi, am înțeles că foarte mulți sunt interesați de a crea un eveniment adaptat și personalizat, dar inspirat de Oktoberfestul din Munchen. În cele din urmă planurile noastre au fost depășite de interesul neașteptat a peste 1000 de oameni care au fost la Vinț, la Domeniile Martinutzi timp de trei zile. Așa ceva nu se povestește, așa ceva se trăiește. Și suntem absolut convinși că toți cei care au participat vor dori să repete experiența” a declarat Camelia Todor, manager Domeniile Martinutzi.

Parteneri evenimentului au fost:Selgros,  Ntt Data, Toskana Garten, Atlas Logistic, Cinetik Studio, Transeuro Group, Alba Turism, Apulum Sa, Pepsi Și Heineken.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 163 ori

„Oktoberfest-ul” organizat la Domeniile Martinutzi din Vințu de Jos a atras peste 1000 de participanți
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.