sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » O tânără a fost accidentată grav, astăzi, pe o trecere de pietoni situată pe strada Lucian Blaga din Sebeș

O tânără a fost accidentată grav, astăzi, pe o trecere de pietoni situată pe strada Lucian Blaga din Sebeș

Publicat în 28.02.2013 la ora 15:57

Un accident rutier a avut loc joi, 28 februarie, în jurul orelor 14.45, pe strada Lucian Blaga din centrul municipiului Sebeș. O femeie a fost lovită de un autocamion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, victima este o tânără de 18 ani din comuna Săsciori, județul Alba. A fost lovită în plin de un autocamion care nu i-a acordat prioritate la traversarea pe trecerea de pietoni. Femeia a fost proiectată câțiva metri pe carosabil, ajungând ulterior între roțile autocamionului. A fost  scoasă de acolo de medicii de pe ambulanță și adusă la Spitalul de Urgență din Alba Iulia. La locul accidentului a intervenit și un echipaj ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, care a ținut la distanță numărul mare de persoane adunate în jurul victimei, asigurând perimetrul de lucru pentru personalul medical și polițiștii rutieri. Strada pe care a fost accidentată tânăra nevinovată este recunoscută pentru numărul mare de cazuri similare petrecute în ultimii ani. Numeroși cetățeni din Sebeș au cerut în mod repetat autorităților locale să i-a măsuri pentru protejarea pietonilor care traversează această zonă centrală.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

O tânără a fost accidentată grav, astăzi, pe o trecere de pietoni situată pe strada Lucian Blaga din Sebeș
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.