sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » O nouă investiţie la Sebeş – Complexul sportiv

O nouă investiţie la Sebeş – Complexul sportiv

Publicat în 07.04.2014 la ora 11:00

primaria sebesLa începutul acestui an, primarul municipiului Sebeş, Alexandru Dăncilă, alături de deputatul PSD Ioan Dîrzu, au solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice includerea pe lista investiţiilor din acest an a Complexului sportiv şi de recreere din Sebeş.

Obiectivul cuprinde un bazin de înot în aer liber, un teren de volei şi unul de badminton şi face parte din programul „Complexuri sportive”. În baza documentaţiei depuse de Primăria municipiului Sebeş, primarul Alexandru Dăncilă a fost informat, de curând, de vicepremierul Liviu Dragnea că proiectul care vizează amenajarea unui complex sportiv şi de recreere în municipiul Sebeş se află pe agenda Ministerului Dezvoltării Regionale şi vor fi repartizate fondurile necesare în acest an.

• Lucrări de reparaţii la Sebeş, Petreşti, Lancrăm şi Răhău

Pe lângă noile investiţii, în municipiul Sebeş, în acest an, SPAP va realiza mai multe lucrări a căror valoare se ridică la peste 2,5 milioane de lei. Astfel, vor fi reparate rigole, podeţe şi trotuare pe străzile Ştefan cel Mare, Nicolae Bălcescu, Primăriei şi 24 Ianuarie, în valoare de 1,3 milioane de lei. Totodată, pe mai multe străzi din municipiu se vor efectua reparaţii la covorul asfaltic, costul acestora fiind de 700.000 de lei. În ceea ce priveşte marcajele rutiere, acestea vor fi refăcute la Sebeş, Petreşti, Lancrăm şi Răhău. Nici drumurile pietruite nu vor fi uitate, pentru reparaţiile celor din Sebeş, Petreşti, Lancrăm şi Răhău fiind alocată suma de 400.000 de lei. Pentru reparaţia locuinţelor sociale şi a clădirilor aflate în administrarea SPAP administraţia locală va aloca 100.000 de lei. SPAP administrează 420.442 mp de spaţii verzi şi va acţiona pentru întreţinerea acestora, dar şi a terenurilor de fotbal. Parcurile acoperă 146.363 mp, stadioanele – 42.293 mp, spaţiile verzi din jurul clădirilor cu locuinţe reprezintă 94.250 mp, zonele verzi din jurul străzilor – 53.276 mp, iar alte spaţii verzi din municipiu însumează 84.260 mp. La întreţinerea spaţiilor verzi se adaugă toaletarea copacilor, plantarea şi întreţinerea florilor şi arbuştilor, acţiuni în care sunt implicaţi cei 8 angajaţi ai Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeş.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.