sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » O mămică din Sebeș cere îngrădirea lacului din apropierea Catedralei Ortodoxe: „Dacă un copil cade și nu îl vede nimeni, ce se întâmplă?”

O mămică din Sebeș cere îngrădirea lacului din apropierea Catedralei Ortodoxe: „Dacă un copil cade și nu îl vede nimeni, ce se întâmplă?”

Publicat în 14.04.2018 la ora 12:24

O femeie dorește să sesizeze, prin intermediul redacției sebesinfo.ro, Primăria municipiului Sebeș, pentru urgentarea lucrărilor de îngrădire a lacului de lângă Catedrala Ortodoxă, astfel încât să se asigure că nu există incidente.

”Vreau sa fac o sesizare cu privire la indiferenta primăriei față de siguranța copiilor care se joacă la locul amenajat lângă catedrala. Ca mama, nu înțeleg de ce nu se urgentează îngrădirea lacului. Ce așteaptă primăria? Sa existe noi victime? De data aceasta copii?”, a scris femeia.

De asemenea, ea a trimis și imagini în care se ilustrează prezența unui copil aplecat peste bordură.

 ”Am surprins astăzi un copil aplecat peste bordura. Daca, accidental, cădea în lac si nu îl vedea nimeni ce se întâmpla? Vă rog sa sesizați primăria printr-un articol destinat acestui subiect! Mulțumesc!”, a mai scris femeia.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 3440 ori

O mămică din Sebeș cere îngrădirea lacului din apropierea Catedralei Ortodoxe: „Dacă un copil cade și nu îl vede nimeni, ce se întâmplă?”
4.3 (86.67%) 6 votes

Comentarii

Un Comentariu la O mămică din Sebeș cere îngrădirea lacului din apropierea Catedralei Ortodoxe: „Dacă un copil cade și nu îl vede nimeni, ce se întâmplă?”

  1. zoro Răspunde

    16.04.2018 la 10:40

    Copilul trebuie supraveghiat de parinti!!!!Unde ati mai vazut lac ingradit doamna!!!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *