Rămâi conectat

Știri din zonă

O femeie de 88 de ani a decedat în urma unui incendiu petrecut la Săsciori

sebesinfo.ro

Publicat

în

pompieri-sebesPompierii din Sebeș au intervenit, ieri noapte, în jurul orei 23.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Săsciori.

Potrivit polițiștilor care s-au deplasat la fața locului, în locuință se afla o femeie de 88 de ani. Aceasta a fost scoasa din casa si i s-a acordat primul ajutor însă în urma ranilor suferite femeia a decedat. Potrivit ultimelor informatii nu exista alte victime.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Cei doi bărbați din Șpring, care au amenințat, bătut și violat o femeie de 49 de ani, au fost trimiși în judecată de procurorii din Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Cei doi bărbați din comuna Șpring, care au amenințat cu cuțitele, au bătut și violat o femeie de 49 de ani, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș au dispus, la data de 27.03.2024, punerea în mișcare a acțiunii penale față de doi inculpați de sex masculin, unul în vârstă de 37 de ani și unul de 48 de ani, ambii recidiviști și aflați în stare de reținere, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lovire sau alte violențe, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, a reieșit că există probe din care rezultă bănuiala rezonabilă că:

În noaptea de 24/25.03.2024, în intervalul orar 22:00 – 08:00, ambii inculpați, pe fondul consumului de alcool, prin constrângere fizică, respectiv prin lovirea cu pumnii în diferite zone ale corpului și prin amenințarea cu moartea a unei femei în vârstă de 49 de ani, respectiv prin folosirea a două cuțite cu care au amenințat-o pe victimă, au întreținut raporturi sexuale normale și orale cu aceasta, la locuința unuia dintre inculpați de pe raza comunei Șpring, jud. Alba, în urma cărora persoana vătămată a suferit leziuni corporale care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, cei doi au lipsit-o de libertate pe persoana vătămată în acest interval de timp, întrucât nu au lăsat-o să părăsească imobilul respectiv, deși aceasta și-a manifestat verbal această dorință în repetate rânduri, iar când a încercat să fugă pentru a scăpa de agresiunile acestora, a fost prinsă și obligată să rămână în incinta imobilului.

La data de 26.03.2024, ca urmare a propunerii procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeș a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și formularea propunerii de luare a măsurii arestării preventive sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului și prevenirea săvârșirii unor alte infracțiuni, iar aceste acte și măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Polițiștii din Șugag au reținut doi bărbați care au furat motorină și acumulatori din două utilaje forestiere

sebesinfo.ro

Publicat

în

Luni, 25 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Șugag au identificat doi bărbați, de 39 și 21 de ani, primul din județul Bistrița Năsăud și cel de-al doilea din comuna Șugag, județul Alba, ca persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției la data de 27 septembrie 2023.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 26/27 septembrie 2023, aceștia ar fi sustras, pe două utilaje parcate pe un drum forestier din comuna Șugag, acumulatori și motorină, în valoare de 4.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Doi bărbați din Șpring au fost reținuți de polițiștii din Sebeș, după ce au agresat și violat o femeie de 49 de ani

sebesinfo.ro

Publicat

în

În după amiaza zilei de luni, 25 martie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din județul Teleorman, care a locuit, fără forme legale, în casa unui bărbat din comuna Șpring, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 24/25 martie 2024, bărbatul în vârstă 36 de ani, la casa căruia a locuit femeia, împreună cu un bărbat de 46 de ani, din comuna Șpring, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, prin violență, ar fi determinat-o să întrețină, cu ei, relații sexuale și ar fi împiedicat-o să părăsească casa, agresând-o.

Pentru obținerea de probe, în după amiaza zilei de 25 martie 2024, locuința în care s-ar fi produs faptele a fost percheziționată de către polițiști.

Față de cei doi bărbați, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, urmând ca în cursul zilei de azi, 26 martie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes