sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » O familie din Sebeș s-a trezit cu un șarpe în bucătăria casei

O familie din Sebeș s-a trezit cu un șarpe în bucătăria casei

Publicat în 09.08.2019 la ora 18:00

Proprietarii unui imobil din Sebeș s-au trezit cu un Musafir surpriză. Un șarpe de o dimensiune considerabilă a fost descoperit de o persoană în bucătorie, chiar sub aragaz.

Pentru a scăpa de acesta, familia a apelat numărul de urgență 112, la fața locului deplasându-se o echipă care a luat măsurile necesare. Pe această cale, cetățenii adresează o rugăminte municipalității, de a rezolva problemele cauzate de prezența unei exploatații de pietriș din zonă.

“Vizitator nepoftit și nedorit. Când mama a intrat în bucătărie, nu mică i-a fost mirarea să vadă 30 cm din coada unui șarpe care se strecura sub aragaz. Cum eu nu mă dau în vânt după astfel de animale de companie, am sunat la 112 să cer ajutor sau îndrumare. Răspunsul lor a fost prompt, și un echipaj format din poliție și pompieri a venit la poarta noastră. Țin să le mulțumesc de profesionalismul de care au dat dovadă în soluționarea problemei. Le-ar fi fost de ajutor dacă ar fi avut ceva dispozitive de prindere a reptilelor.” astfel descriind cititoarea nostră cele întâmplate.

Cu această ocazie, locuitorii din zona străzilor Bălcescu, Canepisti, Florilor, Secașului, și Progresul doresc găsirea unei soluții pentru rezolvarea problemelor cauzate de prezența în zonă a unei exploatații de pietriș pentru lucrările la autostradă.

“Pe această cale ținem să sesizăm primăria Municipiului Sebeș de focarul care s-a creat prin exploatarea pietrișului pentru autostradă. În groapa imensa care a rămas în urma exploatării s-a creat un lac care este un paradis pentru reptile și batracienii. De câțiva ani locuitorii din această zonă a orașului se confruntă cu o invazie de țânțari, broaște și șerpi. Se pare ca nu suntem singurii din vecinătate care au avut parte de astfel de vizitatori.” ne-a mai scris doamna respectivă.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.