sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » O elevă din Vințu de Jos este singura din Alba, care provine din mediul rural, cu media ZECE la Evaluarea Națională

O elevă din Vințu de Jos este singura din Alba, care provine din mediul rural, cu media ZECE la Evaluarea Națională

Publicat în 19.06.2018 la ora 18:00

Maria Cristina Simian, singura elevă din Alba, care a urmat cursurile unei instituții de învățământ din mediul rural și a luat zece la Evaluarea Națională, declară că profesorii s-au ocupat exemplar de elevi, ea reușind această performanță fără să ia ore particulare.

”De la începutul clasei a VIII-a, pe lângă teme, am învățat, zilnic, o oră la limba și literatura română și am făcut exerciții o oră la matematică. Nu a fost nevoie să iau ore particulare”, a spus eleva.

Întrebată, de asemenea, dacă crede că a fost dezavantajă având în vedere că a învățat la sat, Maria Cristina Simian a spus că nici vorbă de vreun dezavantaj, deoarece la Vințu de Jos sunt niște profesori ”excepționali”, care s-au ocupat de elevi ”ca la oraș”.

”Se poate învăța foarte bine și la sat, dacă se vrea. În școala noastră avem profesori foarte dedicați”, consideră eleva.

Ea vrea să studieze mai departe la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, la profilul științele naturii, fiind tentată să urmeze, apoi, Medicina.

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la O elevă din Vințu de Jos este singura din Alba, care provine din mediul rural, cu media ZECE la Evaluarea Națională

  1. Mihaescu Răspunde

    20.06.2018 la 6:44

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.