Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

Numeroase premii și mențiuni, pentru elevii Liceului Tehnologic Sebeș, la „Carolina Bizfest” – Târgul firmelor de exercițiu, de la Alba Iulia

sebesinfo.ro

Publicat

în

Firmele de exercițiu „Cuhnia Ardealului” și „FRESH&GO” de la Liceul Tehnologic Sebeș, coordonate de doamna prof. Cîmpean Mirela Ionela, ai căror membri sunt elevi ai clasei XI A, Ștefan Lucian, Medrea Robert, Lazăr Alexandra, Iancu Georgiana, și ai clasei XII A, Precupescu Ricardo, Lungu Cristian și Popa Andrei, au obținut rezultate remarcabile la a IV-a ediție a TÂRGULUI FIRMELOR DE EXERCIȚIU DE LA ALBA IULIA „CAROLINA BIZFEST”, ediția a IV-a 2024:

Premiul I – Competiția: BATTLE OF THE BUSINESSES – F.E. CUHNIA ARDEALULUI S.R.L;

Premiul III – Competiția:SALES STAR: CHAMPION OF COMMERCE – F.E. CUHNIA ARDEALULUI;

Mențiune I – Competiția: OLIMPIADA MASCOTELOR – F.E. CUHNIA ARDEALULUI;

Mențiune I – Competiția:CATALOGUE KINGS&QUEENS – F.E. CUHNIA ARDEALULUI;

Premiul I – Competiția: STAND-OUT STANDS:CONFRUNTAREA STANDURILOR INOVATOARE – F.E. FRESH&GO;

Premiul III – Competiția: CATALOGUE KINGS&QUEENS – F.E. FRSH&GO;

Mențiune I – Competiția: SALES STAR: CHAMPION OF COMMERCE – F.E. FRESH&GO;

Mențiune I – Competiția: BATTLE OF THE BUSINESSES – F.E. FRESH&GO;

Premiul III – Competiția: SLOGANSMITHS:ARENA SLOGANURILOR INGENIOASE – F.E. FRESH&GO;

Premiul II – Competiția: SPOTLIGHT CREATIV – F.E. FRESH&GO.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Mențiune obținută de Liceul Tehnologic Sebeș, la etapa națională a Concursului „Cultură și educație financiar-contabilă”

sebesinfo.ro

Publicat

în

Zilele trecute, elevii Ispas Sidonia și Davulea Dariu, clasa a XI-a, au reprezentat Liceul Tehnologic Sebeș la etapa națională s Concursului „Cultură și educație financiar-contabilă”, la care elevul Davulea Darius a reușit să obțină o mențiune.

„În perioada 30 mai – 1 iunie 2024, elevii Liceului Tehnologic Sebeș, Ispas Sidonia și Duvlea Darius, clasa a XI-a, specializarea „tehnician în activități economice”, coordonați de doamnele profesoare Mirela Cîmpean și Simona Schiau, au participat la etapa națională a Concursului „Cultură și educație financiar-contabilă”, desfășurat la București, unde elevul Duvlea Darius a obținut o mențiune”, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Damaris Vasinc, elevă a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

sebesinfo.ro

Publicat

în

Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut premiul I la etapa județeană a acestei competiții.

În acest an școlar ea a participat de asemenea pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada Națională de Istorie de la Brașov.

Alături de ea, va participa la Iași și colega ei de clasă, Alexandra Groza (premiul II la etape județeană) ambele eleve fiind pregătite de doamna profesor Elena Damian.

Concursul „Memoria Holocaustului” se organizează și se desfășoară în conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 3035/2012, cu modificările și completările ulterioare și este inclus în lista olimpiadelor și concursurilor școlare organizate și finanțate de Ministerul Educației.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Elevi ai Liceului Tehnologic Sebes, agenți ai schimbării

sebesinfo.ro

Publicat

în

În perioada 10-12 mai 2024, elevi ai Liceului Tehnologic Sebeș au participat la Seminarul Național „Elevii, agenți ai schimbării”, organizat de eTwinning România, la București.

Județul Alba a fost reprezentat de elevele Rotariu Antonia și Maniu Andreea, ambele din clasa a XI-a, coordonate de doamna profesoară Câmpean Cristina, responsabil proiecte europene.

Agenda de lucru a inclus participarea la ateliere de scriere proiecte colaborative internaționale, la schimburi de bune practici și la activități de dezvoltare personală.

Activitățile culturale au inclus vizite la muzee, precum Muzeul de Artă Imersivă. Acest seminar a reprezentat un eveniment important în viață școlilor care implementează proiecte eTwinning, datorită participării a 50 de elevi și a 25 de profesori coordonatori din toată țara.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes