sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Noi acuze grave la adresa cadrelor medicale de la Spitalului Municipal din Sebeș. Aparținătorul unei persoane de etnie romă consideră că fratele său putea să moară doar pentru că e rom

Noi acuze grave la adresa cadrelor medicale de la Spitalului Municipal din Sebeș. Aparținătorul unei persoane de etnie romă consideră că fratele său putea să moară doar pentru că e rom

Publicat în 19.08.2017 la ora 12:31

Mai multe cadre medicale ale Spitalului Municipal din Sebeș sunt criticate dur de către un aparținător, după ce fratele său s-a prezentat marți și joi la spital, spune el cu meningită, iar medicii de acolo l-au trimis de fiecare dată acasă, spunând că nu necesită internare.

Abia joi, la insistențele aparținătorilor, pacientul a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, unde a rămas internat și primește îngrijiri medicale. El susține că fratele său a mers, marți, la spital, deoarece se simțea foarte rău și avea febră foarte mare, însă i s-a administrat un calmant și a fost trimis acasă pentru că nu ar avea ceva grav.

Joi pacientul a mers cu aparținătorii, iar, potrivit fratelui său, medicii i-ar fi zis că nu știu ce are și că nu este ceva grav.

”El de fapt avea febră mare de nu putea să-și miște mâinile și picioarele. L-am dus pe brațe. Cadrul medical a început să ne vorbească urât și abia când am scos telefonul și-a schimbat atitudinea. Ei au spus că nu e de internat”, susține fratele pacientului.

 • Surpriză!

Pacientul a fost transferat, la insistențele fratelui său, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, unde medicii ar fi constatat că are meningită. El este internat și acum și primește tratament, potrivit sursei citate.

Bărbatul din Sebeș consideră că a fost discriminat pentru că este de etnie romă.

Contactați de ziarulunirea.ro, reprezentanții Spitalului Municipal Sebeș au declarat că până la ora aceasta nu știu să aibă vreo sesizare cu privire la acest incident, dar vor cerceta circumstanțele în care s-a produs și dacă, într-adevăr, declarațiile pacientului sunt adevărate.

NOTĂ: Prin acest material, sebesinfo.ro nu vrea să aducă atingere activității și profesionalismului cadrelor medicale de la Spitalul din Sebeș, iar redactorii nu pot verifica veridicitatea spuselor pacienților și aparținătorilor, însă nu putem ignora cititorii care vin cu astfel de probleme. De aceea, ne rezumăm la a oferi punctele de vedere ale părților implicate și lăsăm cititorii să delibereze. Reacția reprezentanților Spitalului din Sebeș, după finalizarea cercetărilor, este așteptată și binevenită.

Acest articol a fost citit de 1956 ori

Noi acuze grave la adresa cadrelor medicale de la Spitalului Municipal din Sebeș. Aparținătorul unei persoane de etnie romă consideră că fratele său putea să moară doar pentru că e rom
4.4 (88.89%) 9 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.