sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Nicolaie Matei, consilier local: „În ședința de astăzi voi recurge la o formă de protest inedit pentru a atrage atenția asupra modului de lucru a Consiliului Local Sebeș”

Nicolaie Matei, consilier local: „În ședința de astăzi voi recurge la o formă de protest inedit pentru a atrage atenția asupra modului de lucru a Consiliului Local Sebeș”

Publicat în 29.08.2017 la ora 11:43

Consilierul local Nicolaie Matei a remis presei un comunicat prin care își face cunoscută intenția de a protesta, într-un mod inedit, în cadrul sedinței de Consiliu Local, programată a avea loc astăzi, 29 august 2017. Protestul lui va fi îndreptat împotriva modului de lucru a Consiliului Local Sebeș și a aparatului de specialitate al primarului Dorin Nistor.

„Stimați jurnaliști, doresc să vă invit personal la ședința de Consiliu Local ce are loc marți la orele 16.00, în municipiul Sebeș. Aș vrea să vă aduc la cunoștință că în calitate de consilier local voi recurge la o formă de protest inedit pentru a atrage atenția asupra modului de lucru a Consiliului Local si a aparatului de specialitate a primarului municipiului Sebeș.

Nu cer decât trasparență, legalitate și respect față de cetățenii municipiului Sebeș.

Vă mulțumesc pentru atenția acordată,
Nicolaie Matei – consilier local, municipiul Sebeș”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 247 ori

Nicolaie Matei, consilier local: „În ședința de astăzi voi recurge la o formă de protest inedit pentru a atrage atenția asupra modului de lucru a Consiliului Local Sebeș”
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.